Ank Gloudemans

In 1978 heb ik mijn studie afgerond als fysiotherapeute. Hierna heb ik gewerkt in een algemeen en gespecialiseerd ziekenhuis. In deze jaren heb ik meerdere cursussen op fysiotherapeutisch gebied gevolgd, die aansloten bij de verschillende specialismen waar ik werkte. 
Door mijn belangstelling voor de mens volgde ik de scholing in de authentieke Haptonomie volgens Veldman in Overasselt (nu in Grave). Daar dit mij boeide, heb ik vervolgens de Masteropleiding Psychologie bij het BUC (Benelux Universitair Centrum) gedaan. 
In 2001 ben ik de opleiding Cranio Sacraal Therapie in Doorn gaan volgen. Deze opleiding en therapievorm sloten dermate goed aan, dat ik naast fysiotherapie als zelfstandig, gecertificeerd en geregistreerd Cranio Sacraal Therapeute ben gaan werken. 

Vscerale manipulaties en NeuraleSysteem Manipulaties (o.a. whiplash) volgens JeanPierre Barral heb ik bij het Barral Instituut gevolgd.

Sinds 2011 volg ik scholingen in de Biodynamische CranioSacraal therapie, ontwikkeld door Franklyn Sills. Deze essentiele toegevoegde waarden zijn met

name nuttig bij traumaverwerking .

gallery/b994064ab489d6f14cfbfd8947e5f451_bc2a076ba60f70f0abf8c17ce1b